geng maen pasir saya ! TQ :)

Wednesday, September 18, 2013

(GAMBAR) Terima Kasih Ya Allah untuk yang ke-21 tahun ini .

Assalamualaikum, terlebih dahulu aku ingin mengucapkan kata syukur pertama sekali kepada Yang Maha Kuasa, Tuhan sekalian Alam, Allah SWT. Kedua, Ibu ku ASNIDAR BT BAHARUDDIN sebab bersusah payah menggendong aku selama 9 bulan lebih serta melahirkan aku dan membenarkan aku melihat dunia yang serba dengan cubaan dan rintangan. Ketiga, aku nak ucapkan kepada ayah ku tercinta NAZIR BIN SUHAIMI kerana berpenat lelah mencari rezeki yang Halal supaya kami adik beradik hidup tanpa kekurangan makanan dan pakaian. Terima kasih juga aku ucapkan kepada keluargaku yang tercinta yang banyak mendokong ku dan menjaga ku sepanjang aku hidup selama 21 tahun. Tak lupa juga kepada anak-anak buah yang sentiasa disayangi dan dirindui dan menjadi penemanku sepanjang aku kesunyian. Akhir sekali kepada teman-teman yang sentiasa ada di kala aku kesedihan mahupun aku gembira sepanjang umur ku.

Pada hari lahir ku yang ke-21 ini, aku sangat bersyukur kerana dapat juga aku merasa menyambut hari lahir ini di UMS kerana sebelum ini pada hari lahir ku, aku hanya menyambutnya di Kajang, Selangor. dan Paling bersyukur sekali aku mendapat 2 kejutan hari lahir dari sahabat-sahabat ku. Alhamdulillah Ya Allah, aku dikurniakan sahabat begini .

kejutan pertama ku terima daripada roomateku a.k.a classmateku a.k.a sahabatku. Mereka telah membuat kejutan terhadapku tatkala aku balik dari meeting bersama rakan-rakan kos ku. Sungguh tidak terkata dan hampir menitiskan air mataku tatkala mereka masuk ke bilik ku bersama kek dan alunan lagu 'happy birthday'. Terima Kasih Ya Allah kerana aku dikurniakan rakan sebaik ini. Terima Kasih Noi, Adda dan Teha. Berjaya juga kalian berlakon dihadapan ku. yang paling penting 'TIDAK TERKANTOI' oleh ku yang selalu dapat menghidu perbuatan rakan-rakan ku. TAHNIAH :)TERIMA KASIH SAHABAT-SAHABATKU
terima kasih kepada suhada kerana menyanyikan lagu hari lahirku melalui voice recorder sebelum aku masuk tidur. Ia sangat membuatkan aku cukup terharu.

selepas menyambut hari lahir ku ini bersama sahabat tersayang yang secara rawak dan secara rasminya kami kenal sejak darjah 5 sehinggalah sekarang. Banyak dugaan dan cabaran kami lalui bersama. Makan hati dah menjadi asam garam dalam persahabatan kami. Inilah sahabat aku FATIMAH SINWAN. Sungguh terharu pabila beliau menyambut hari lahirku. Terima kasih tidak terhingga kepada beliau dan Fadhil yang turut serta menjadi jurugambar kami. TERIMA KASIH YA ALLAH atas kurnianMU.


Kadangkala kalau dah lama bersahabat, orang akan kata muka akan menyerupai kedua-duanya. Syukur Alhamdulillah, kalau benar katanya :)

TERIMA KASIH SAHABAT KU

Terima Kasih yang tidak terkira kepada Syikin dan Jubaidah serta Fariza atas pemberian hadiah yang bagiku cukup tidak ternilai. Hanya Allah yang dapat membalas pemberian kalian.

Tak Lupa juga ucapan terima kasih kepada sahabat ku yang tercinta Khairul Wafaa dan Ayie atas ucapan dan doa di hari lahir ku 


Tak lupa juga adik ku Maryam Kamaruzaman. Terima Kasih dik kerana create one wish using my old picture. Terima Kasih kepada Kakak ku NORSHIDA NAZIRA kerana for the first time wish on 12am, ILOVEYOUSOOMUCH kak dan kak AFRIANTY DUNGKOK@ALBERT kerana turut memberikan doa dan ucapan pada hari lahir ku ini. Abang-abang ku tidak pernah ku lupa serta kakak-kakak ipar ku ( Kak Roza, Azza, Salmi, Rozie dan Iela ).

terima kasih ku ucapkan kepada temanku Dora, Khaleeda, Atik, Amirul, Farah Ain yang tak pernah sekali lupa akan hari lahirku. Tak lupa juga Abang Muhammad Nur, walaupun lambat sehari mengucapkan ucapan lahir pada ku, begitu ramai sekali jika aku mau sebutkan satu persatu. Doa ku pada kalian, Agar Allah sentiasa menjaga dan memantau kita semua ke jalan yang diRedhai. Maaf jika ada nama-nama yang tidak di mentionkan disini. Mohon Maaf ku ucapkan.

Akhir kata dariku, TERIMA KASIH, SYUKRAN. Amin keatas segala doa yang di sedekahkan ke atas aku di hari lahirku yang ke 21 pada 17 September 2013. Alhamdulillah.

p/s : "abang Erwin. adik abang yang bongsu ni dan masuk 21 tahun lah! Terima KASIH berjuta-juta kepada abang erwin, villy, e-man, fahmi dan shahriz atas doa kalian pada adik mu ini. Jangan pernah putus sedekahkan Al-Fatihah dan Yassen kepada Arwah Abg Erwin."


Alhamdulillah, Syukran!
MNNS

1 comment:

  1. Salam...Selamat menyambut ulang tahun :)

    Terima kasih bersama Relaks Minda. Soalan anda telah di jawab...semoga anda puas hati :)
    http://relakssminda.blogspot.com/2013/05/dekorasi-kreatif-bilik-tidur-anak-anda.html?showComment=1381658225010#c2186236205864552987

    ReplyDelete

tinggalkan pesan anda disini :)