geng maen pasir saya ! TQ :)

Friday, January 27, 2012

i miss you guys!

to sudden i really missed you guys when i watch all of our videos.
why times alwys running so fast?
pejam celik pejam celik, sekarang dah habis STPM.
pejam celik pejam celik sebahagian besar daripada kita semua dah busy sakan dengan kerjaya masing-masing.

mari kita imbau saat-saat dimana habis kelas tambahan kita dating 7 orang di MCD untuk buat sedikit revision.
masa ni, kita nampak macam tenang, tapi jauh disudut hati memang kelam-kabut semua.
ada yang antara kita nak buat sticky notes terutamanya aku! haha
bermacam-macam 'kaler' tertampal di buku sebagai reminder tentang fakta-fakta untuk dibuat esei untuk Pengajian Am dan bermacam-macam jenis juga buku yang di rujuk.
dan akhirnya bertawakal pada yang ESA atas segala usaha yang dilakukan.

masa ni semua tengah sibuk menelaah buku Pengajian Am. sebab esoknya adalah paper Pengajian Am. buku lain jangan harap nak sentuh gamaknya.

 dont disturb her while she writing

 ok, semua buat kerja masing-masing sedangkan aku? dengar video ucapan sendiri.

 habit yang paling buruk maybe.
aku suka bau kuku semasa sedang study.


 habit budak seekor ini adalah suka dengar music instrumental pabila study.
bak kata nya "relax"
 ini adalah Nelly dan Iffah. masa lower 6, mereka duduk bersama dan bila upper 6, iffah duduk sebelah den :)
"like father like her daughter" bak kata si Wafaa ni.

oh Hanif, pada study kali ni dia kelihatan matured sikit, dia tak layan ambil-ambil gambar ni.
dan semasa nak balik, dia dedahkan kami dengan motivasi yang menyayat hati :')
pak ustaz lah katakan.

budak ini pula pun tak layan snap-snap picture, tapi bila orang snapkan picture die, dia sangat layan . haha

 Wafaa dan Iffah. mempunyai panggilan nama yang lebih kurang sama, kadang-kadang bila panggil Iffah, si wafaa sahut dan berlaku perkara yang sama tatkala memanggil wafaa, si Iffah yang akan sahut.
 budak 2 ekor ni memang tak boleh berenggang nampaknya. mereka ni bukanlah pasangan bercinta tapi mereka adalah kawan sejiwa. faham tak? Tak faham? Buat-buat faham lah eh.

yang ini Megat, si jejaka yang menceriakan suasana. miss all of his jokes :)

si Kechik Wafaa. dah lama aku tak berjumpa dengannya. harap-harap dia sihat belaka :)

gambar ini sangat comel secomel orang yang berada di dalam gambar ini.

 sekejap study dan sekejap bergambar. itulah dia. di sebalik kekusutan temui penawar jiw iaitu bergambar


mereka pernah bermasam muka suatu ketika daulu, dan Alhamdulillah sekarang keadaan sudah pulih seperti sediakala.

ok. nak bau kuku tu, tapi masih cover lagi. haha

ini adalah salah satu video yang dapat dirakam, masih banyak video lagi. tapi nak upload dia, alamat beratus-ratus minute nak kena tunggu. Sabooooo je lah.



 dan 'pokoknya' gue amat merindui kalian dong.
bila sih kita mahu 'kencan' sebegini lagi?

really miss you guys,
Mnns

No comments:

Post a Comment

tinggalkan pesan anda disini :)