geng maen pasir saya ! TQ :)

Tuesday, January 10, 2012

AMRI YAHYAH vs FARIZAL MARLIAS

Assalamualaikum. 
ini msti nak cerita pasal bola tadi lah ni?
ok, first thing, Congrates to Selangor and Negeri Sembilan.

memang saya confius nak sokong yang mana satu , tapi dah saya tinggal di Negeri Selangor NEGERI Bertuah ini, maka dengan itu saya lebih menyokong Selangor.
aiihh. nak sokong NEGRI SEMBILAN juga .
hurmm. apa-apa je lah.
janji dua-dua adalah  a part of MALAYSIA team.

yeaa. even Farizal Marlias adalah Negeri Sembilan Goalkeeper, tapi kan ada AMRI YAHYAH?

"hamboi mia? berpaling tadah? "

bukan berpaling tadah tapi berpaling arah. 
berbeza bukan?

walau macam mana pun seri 2 sama.
fair and square
dan kedua-duanya sangat hebat.
Negeri Sembilan hebat dalam 1st round game dan Selangor pula bertungkus lumus dalam 2nd round game.

dan syabas di ucapkan kepada Penjaga GOL yang comei-comei tu iaitu 
siapa lagi kalau bukan FARIZAL MARLIAS 
dan yang golap-golap tu
EFFA OWANA

dan bagi team SELANGOR especially to my Favourite player 
AMRI YAHYAH as captain
the scorer are AMIRUL HADI AWANG
and
SAFIQ RAHIM

this is some of the photo taken by HP,
sorry for the quality of the photo.
taken from TV only, tak mampu nak pi STADIUM kat NEGERI SEMBILAN tu.
jauh sangat.
lagipun esok saya dah mula kerja balik.

17? 
my favourite number liaooo 

adegan mereka berdua ini sangat kelakar. :D

ok. yang ini kena clear sikit. 
ehem-ehem :)

abuuuu ginnnn !!

half time Negeri Sembilan mendahului Selangor 

he act as captain and he worked so hard to archive for at least 1 goal.

sepakan penalti oleh Safiq Rahim sangat membantu Selangor untuk seri 2 sama

ayuh! tanduk2.

"dengar arahan aku, sat ag kalau goal, habis korang aku kerjakan! "- kata FARIZAL Marlias kepada player lain

sepakan panalti oleh Safiq Rahim.
hoooreeeyy ! 

some of the SELANGOR's fans
"semangat abang yang pukul gendang tu"

letih yea ? kesian :)

nak close up no. jersey tu.
ITU YANG PENTING !

first goal scorer.
SYABAS AMIRUL HADI.

and finally, 
2-2
"baikkk punya"

oklah, kesudahannya, seri sama kan?
tapi Selangor lebih menguasai perlawanan pada kali ini.
dan kesudahannya juga 
INI BUKAN FINAL pun.
so relax dulu.
kasi tenang itu otak, kasi relax itu badan.

dannnnn
esok saya kerjaaaaaaa di tempat baru.
 huwwaaaaaa :'(
bisakah saya biasakan diri dengan persekitaran dan rakan baru?
hopefully, i will enjoy working there.
amin~~

nevous
Mnns

p/s : ada orang tu tewas lah dengan saya. Acane ni?

Acane bermaksud Macam mana ni? hahaha

No comments:

Post a Comment

tinggalkan pesan anda disini :)