geng maen pasir saya ! TQ :)

Wednesday, December 14, 2011

wah! Ombak rindu. weeewwiiit!

Assalamualaikum.
hai, makin rancak kali ni saya ber blog ging kan?

lantaklah kan, kalau nak baca, baca lah, 
kalau tak nak , tak pelah

eh! tapi yang ni korang semua kena baca sebabbbbb

SAYA TENGOK WAYANG OMBAK RINDU seyh!
untuk pertama kali selepas STPM.


ok fine! rasanya agak 'jahakun' sikit kan?
tapi keghairahan untuk menonton cerita ini telah lama tersimpan semenjak cerita ini di war-war kan akan di terbitkan.
sebab apa?
eh! eh! not because there are under 18 part on it but this is because i love it, i really love what i read and really-really-really want to watch what i had read before right?

ini adalah novel yang pertama sekali saya baca sewaktu saya form 2.
dan novel ini jugalah yang buat saya jatuh cinta untuk menjadi novel addicted.
dan novel ini lah yang buat saya suka baca sebab ia berkisarkan tentang kisah perkahwinan atas dasar 'terpaksa'.
unik kan? 

tapi lebih unik lagi kalau kita hayati cerita tu kan?

definitely, cerita yang saya tengok kali ni sangat-sangat lah berbaloi.
because of what?
because it make me a lot of tears.
mak aihhh! eventhough we was sitting in front of screen but it doesn't obstruct our concentration
but actually, memang menyakitkan kepala sebab always kena 'mendongak'
and the end of our story, kami terbaring sebab letih mendongak hampir 3 jam.
kadang-kadang rasa worst gila lah, sebab saya yang pilih duduk depan, saya tak tahu pula screen dia agak wider than other cinemas i went.

agak kelam bin kabut tapi takpelah. 
hanya ini sahaja lah gambar yang mampu saya capture untuk hari ini.
memang kehulu kehilir bawa binatang ni,
tapi asyik dok lupa untuk merakam segala aktiviti yang kami lakukan tadi.

ini sahaja lah yang mampu menglipur lara segala nya :)
cekik daut!
4 ekor yang tengok ini cerita

ok-ok focus kat makanan yang kami seludup tu !

yeah! beli roki-roki bukan main banyak tapi makan pun tarak .

see? how rude we are ! hahaha but actually, this is the way we can bring in without knowing by others! 
let's we do it together!

selepas je selesai tengok wayang di J.Jusco, CHERAS, BALAKONG, kami pun terus menuju ke rumah rakan saya yang bernama Zanzatul sofea.
rumah dia ada buat makan-makan sikit.
Alhamdulillah, murah rezeki kami.
penuh perut ini. hehe

ini adalah Zan.





here i am !

itu je lah gambar yang mampu di ambil.
lagipun tak lama pun bertapa di rumah zan, sebab wafaa kena balik sebelum pukul 7pm, sebab dia nak balik kampung.
oklah, k,bai :)

tired meyh
Mnns

p/s : lepas ni nak tengok wayang cerita twilight saga, siapa mahu teman? 


No comments:

Post a Comment

tinggalkan pesan anda disini :)