geng maen pasir saya ! TQ :)

Sunday, December 18, 2011

this is your face look like.

Assalamualaikum.
pernah tgok mata ikan.
no.no. doesn't mean that 'thing' in your mouth.


pedihkan?
eh! tapi sekarang saya pun tengah kena that worst 'thing'.
sakit sangat bila nak gosok gigi.
kannnn?

oke. lupakan kisah itu,
maksud saya gambar yang menggunakan 'fish eye' effect.

tapi gambar yang saya nak tunjukkan adalah menggunakan fish eye yang di bekalkan di dalam camera.
hai maklumlah, tak mampu nak beli benda yang bukan keperluan tu.

ini hanyalah gambar sekadar suka-suka.
'biaq pi lah' nak gelak ke, nak nangis ke.
tapi ini hanya tontonan umum sesuai di tonton untuk golongan yang berumur bawah 13 tahun.
chewah.
oklah, malas nak membebel lagi.
ayuh kita lihat, siapa yang kenaaaaa.

1. NELLY.

nelly ni kalau dia buat apa sahaja muka tetap kelihatan cute.
dan si anak nasir ni adalah seorang yang gila-gila kadang-kadang menyakitkan hati dengan bertanya soalan yang gila juga.

2. ZANZATUL SOFEA

zan, dia kata muka ni macam muka depressed, sebab masa capture gambar ni, kami tengah study untuk STPM.
kalau kita tengok gambar ni pun, ada lagak depressed sangat-sangat.

3. MEGAT

mereka semua gelak dan mengibaratkan gambar dia yang ini macam 'angry bird.'
tapi dia tetap cool and maintain. best brooo :)

4. ZUL AZRI

gambar dia kali ni agak macam keanak-anakkan sikit. 
yea.yea. macam kanak-kanak ribena. alololo. tomey-tomey.

5. AMIRUL HANIF

actually dia tak perasan gambar ni, tapi apa-apa pun ke hensem an tetap terserlah.
hahaha. (hensem ke?) :)



6. NORA'IFFAH

ok. ini gambar yang di capture sendiri olehnya.
dan kami hampir tergelak sebab dia yang suruh gelak.
ye ke? hehee 

7. KHAIRUL WAFAA

budak ni memang suka sangat dengan gambar begini.
asal pegang je camera suka sangat click pada 'fish eye' effect. tapi tetap comel kan?

8. NOR UMIRA NAZIRA

yang ini jangan cakaplah. masa nak capture gambar ni, saya sendiri tak tahu, ingatkan 'terlebih' cute ke hapa sampai wafaa dan ayie gelak-gelak.
rupa-rupanya memang. memang sangat 'cute'.
(kalaulah betul ini aku, agak-agaknya  boleh tak masuk cover majalah MASKULIN?)


actually ini semua koleksi gambar sewaktu study. berbagai-bagai perangai dan berbagai-bagai ragam untuk menghilangkan tekanan.

love,
Mnns


p/s: tengah biol update entry kali ni. maaf kalau ada ejaan salah or agak membosankan.

No comments:

Post a Comment

tinggalkan pesan anda disini :)