geng maen pasir saya ! TQ :)

Tuesday, December 13, 2011

oh STPM part 2 (dah habis ler)

Assalamualaikum.

BERITA HAIRAN, 13 Disember 2011,
tepat pada pukul 4 petang waktu di Malaysia, sekumpulan pelajar pra-Universiti yang baru pulang dari sekolah telah pun dilanda ribut taufan yang amat dashyat disebabkan itu terdapatnya beberapa pelajar yang histeria dan terpekik terlolong bagai kucing hilang anak. Kajian di buat, punca kejadian yang berlaku adalah disebabkan kemerdekaan yang mereka kecapi selepas 1 tahun setengah bertarung dengan maut.( agaklah kan? )

ok dahlah, malas saya nak memerah otak buat karangan, cukuplah karangan yang panjang berjela-jela saya karang pada kertas exam
1. Pengajian Am 2
2. Makro Ekonomi
3. Mikro ekonomi
4. Geografi Fizikal
5. Geografi Manusia
6. Seni visual teori.

bayangkan lah kalau soalan tu kena jawap 8 soalan, 8 soalan jugalah saya kena buat essay.
patutlah orang cakap, masa nak exam, sediakan pen, banyak-banyak, nanti takut tengah sedap menulis, idea tengah banyak muncul, tiba-tiba ter stuck sbb dakwat habis.
tapi Alhamdulillah, sepanjang buat exam ni, dakwat tak pernah habis.
hebatkan? gunalah faber-castell.
canggih beb !

oklah, lepas je kami habis exam last iaitu PEngajian Am 1 yang teramatlah susah !
cikgu Haslina a.k.a cikgu SEJARAH menjemput kami semua hadir ke rumah nya sebab Cikgu ada buat jamuan kecil-kecilan,
bak kata cikgu
"minum-minum teh je"

tapi bila sampai je rumah cikgu, "teh mana?"
yang ada hanya ais krim soda+bandung.

best? sangatlah best 
sebab apa? sebab dapat berkumpul ramai-ramai buat kali yang terakhir.
hmm..sedih lah pula. -_-
mula-mula ingat, form 6 ni TAK BEST.
tapi lama-lama bila dah sebati dengan baju sekolah, jatuh cinta dengan tingkatan 6 ni.
itulah orang kata, tak kenal maka tak cinta.
tak gitu kak Sodah?

malas nak panjangkan cerita, biar gambar yang menglipur-lara
as usual
cekik daut !

this is Danny

this is Ayie
this is Nessa

this is Ieyfa

the havoc minah in this little ceremony

this is Fatimah


this is Khatijah

hemoh-hemoh, sweet nya diaaa.

tembam kan? simpan makanan dalam pipi tu, nak tapau tupperware takde pula. -_-



this is Nelly

megat and ayie




fatimah memang suka sangat sakat si nessa tu.

ok. ni muka-muka terkejut -_-
owwww som ! (awesome)

this is dora (the blushing dora )

pakcik dah tido ke? baru nak mintak salam. haha


megat and hanif

this is Elda
























it's raining out there.
apa lagi? mandi hujan !

nampak tak kereta merah tu? itu namanya FERARRI ku :D




kasi besar ini gambar. kenang-kenangan ku bersama mereka semua dan cikgu yang paling comel pernah ku jumpa dan peluk .
sayang mereka sangat-sangat !


love,
Mnns
*p/s : wafaa pakai inai pula malam-malam ni. esok aku pula pakai inai :)
kita kahwin sama-sama.

No comments:

Post a Comment

tinggalkan pesan anda disini :)