geng maen pasir saya ! TQ :)

Thursday, December 15, 2011

having dating with them.

Assalamualaikum.
harini entry ringkas je, sebab saya nak tidur awal, letih sangat .
kesian kan?
tak kesian?

harini adalah hari yang letih sebab kena dukung si Alya Balqis ke hulu ke hilir.
sambil menukar 'batton' dengan kakak dukung budak montel ni.
dah rupa macam mak orang tapi wa belum jadi mak orang lah.
waduh-waduh-waduh

harini temankan kakak pi shopping, sebab dah lama tak shopping berdua.
ok tapi kali ni ada orang ketiga iaitu budak montel ni.


sekarang dia dah pandai berjalan so makin rancak lah dia berjalan.
kalau orang halang atau tarik tangan dia, dia akan gigit tangan orang yang tarik dia.
entah siapalah yang mengajar budak betuah ni.



bila tiba kat satu kedai ni, ada seorang kakak tegur saya :

she: anak yea?
me : siapa?
she: yang pakai baju pink tu?
me : haa? isshh. itu anak buah saya tu. Ibu dia yang pakai baju grey tu haa.
she: Akak ingatkan anak awak. mati-mati sangka budak tu anak awak (sambil memanggil adik lelakinya maybe )
she : Fuad, fuad. yang budak tu anak buah dia lah, mati-mati aku ingatkan anak dia !
he : laa. ye ke? muka sama lah.
she: awak umur berapa?
me : baru 19 tahun. sama muka? hahahaha (patut ke saya gelak ikhlas ? )
she : ibu dia umur berapa?
me : kakak umur 25 tahun.
she : mudanya, anak pertama dia ke?
me : ha'ah. heeeee ( berlalu)

sat lagi kalau di layan nya kakak ni, karang macam-macam dia tanya baik 'bla' dengan cara sopan sikit iaitu jalan perlahan-lahan sambil tersenyum :)
agak-agaknya saya ni sombong sangat ke? ok, ramai sangat orang cakap yang muka saya ni macam muka sombong. tapi kalau kenal dengan lebih dekat. tak adalah sombong sangat kan?
-sombong je-

ok fine
sombong pun sombong lah, janji wa rock! 

hamboi mia, kata entry ringkas?
hehehe

ni adalah sebahagian dari cik ALYA BALQIS shopping.
cekik daut








cik su letih
k,bai.

love,
Mnns

2 comments:

tinggalkan pesan anda disini :)