geng maen pasir saya ! TQ :)

Saturday, November 19, 2011

Jamuan Tahunan Majlis Pelajar Pre-Universiti (gambar)

Assalamualaikum.
oh yeaaaa. lagi sehari nak STPM. tapi saya masih meng'update' blog.
kenapa yea?

heee.
act sekarang tengah mengantuk masa study pengajian am. lagipun skarang tengah curi-curi online,
sambil print out nota geografi sambil meng 'update' blog yang MS SIMPLE ni.
OH MAIIIII ? 

entry terakhir before lama tak update selepas ini adalah pasal jamuan tahunan terakhir MPPU which is Majlis pelajar Pre-University yang bertempat di Hotel Residence, Bangi pada 11. 11.2011.
jamuan yang agak hebat dan agak kalut kerana P.A sistem problem at first but apabila abang technician menolong, Alhamdulillah bolehlah ~~

ok, takmo banyak cakap lagi, saya hidangkan mata anda semua dengan gambar-gambar yang akan dipaparkan bersama entry ini.
ayuh! cuci mata sat !

******

the beauty
from left to the right : zan, elda, e-cah, erina, nora iffah

barisan guru dan counselor
L>R : PN. asyikin, cikgu Hajar, PN. Zuriyati, cikgu Aniza, cikgu Haslina

the smarter 

the aishwarya rai

the crew

THE KAK YONG. heee

the pretty.

the sweety

the handsome 
multi-racial maaaa :)
L>R : Ong, Aarvind and Danny


SITI khatijah binti halil

saya dan khaty

me. yeha!!

dora the builder ! heee

Hanif si IMAM MUDA

Megat as emcee

kata-kata aluan dari president MPPU
"fewwwiitt"

perasmian dan ucapan semangat oleh MADAM KHAIRIAH :)

the cuttiest teacher in the world. seriously!
will be miss her :')

yeah! that's it !
bravo the crew !!








variety of food yaww!!
marvelous!! i gave 5 stars from the air. amekaw!

L>R : wafaa, fatimah, dora, half body of nelly .

me and fath (nak juga kau niiii! )

pemberian makanan oleh Dato' dan Datin yaww!

ok fine! muka semangat nak makan  :)

si Dinosour tgah semangat nak makan. (minah tu interframe. endahkan! )

the dessert ! sedap yaww !

alamak! ayuir liur terkeluar jap !

multi-food are here. jangan terliur yaww!

ini makanan 1st saya . sikit kan?
dietttt. heeeehaaaahuuu

semangat abang kita ni makan :)

nelly and zanzatul sofea

wafaa and nelly si bibir sexy !
tergoda makkkkk nyah!

interframe again !

hey wasssuuupp ?
i kenyang, you macam mana? haha

ok fine! hadiah hang besar. nak bagi jelous lah tu.

si kecil wafaa

nak ngorat mana satu yea?
wafaa or nelly?

again love :)

the scene

mak aih! model syairah pula diaaa!

nelly and megat

cabutan betuah di in-charge oleh si ayie

ketibaan cikgu kesayangan ku
PN. RASHIDAH :)

"mak aih! kochiknya hadiah aku dapat!!"
"tak bersyukur langsung!"
" BERSYUKURLAH mia ! "
ALHAMDULILLAH :(

"ehem-ehem !"

"sesi memilih lagu"
semangat kak wafaa kita ni yaw!

persembahan pantun yang lucu dari NAIMAH dan ANIS




duet bertiga (ayie, wafaa dan mia)
TAJUK lagu : LAGU KITA


persembahan nyanyian dari artis HOLLY wood anak pakcik NASIR
TAJUK lagu : SAMPAI SYURGA

 duet ayie dan megat
(hamboi ayie! sakan nyanyi! )

TAJUK lagu : SURATAN ATAU KEBETULAN

nyanyian dari Naimah

TAJUK LAGU : Di saat aku mencintaimu by DADALI BAND

nyanyian dari DANNY

bunga-bunga cinta dari wafaa yaw!

fath and ayie

me and fath

fath and wafaa

love them soo much !!

sweet kan? 
eh! fath dengan megat jelah, i dah lari colour dengan hanif.
tapi kalau hanif dengan wafaa lagi sweet ! :)
love you guys too :)

then the surprised arranged by ELDA and me
sesi mohon restu dan memohon maaf secara tertutup. Benda ni actually tak dirancang ada awalnya, oleh kerana sudah tiada persembahan yang hendak di persembahkan, maka saya dan Elda merancang untuk melakukan the surprised moment which is NEVER forget!
sumpah! sangat syahdu dan sungguh banyak air mata yang tumpah di hotel residence ini.
bak kata orang bercinta
" HOTEL menjadi SAKSI tumpahnya air mata kita! "
lagi membuat saat ini adalah satu kenangan yang bermakna apabila saya cuba mengusik hati mereka dengan memutarkan lagu instrumental
1. secret garden
2. caravansary -kitaro 
3. selamat pagi cinta instrumental


i will never forget even i am not wished and i was taking the picture and controlled the instrumental music but inside of my heart i was cried !
LOVE and will be MISS you guys! 
and wishing the best in our STPM.





pada awalnya apabila di suruh berkumpul di bahagian belakang.
happy bukan? actually mereka tak tahu apa yang dirancang dan cikgu-cikgu pun tak tahu tau!
  




ucapan dan kata maaf dari NAIMAH wakil dari 6 atas 1


ucapan dari wakil 6 Atas 2 
Khairul Wafaa


wakil dari pelajar bukan melayu
Aarvind



Danny 


sesi bermaafan sesama sendiri.
touching moment !





"sedap peluk ELDA ! "



action kamey je nih!



The photographer
mia and Zan.

nak tengok apa reaksi cikgu?
most of them, they were cried


yeah!
except cikgu shiha.
tapi sebenarnya cikgu shiha nangis cuma tak nak tunjuk je tu :)




boleh lagi gelak-gelak cikgu shiha ni yea?
hahaha 
kesedaran teruji pada nelly.
"first time tengok nelly nangis sakan! " 
haha


selingan. teacher Hasnah and Rahiem mendendangkan lagu Bayangan Gurauan 
disamping kami semua sedang bermaaf-maafan dan berpelukan .

 jamuan selesai dan guru bersurai

SESI BERGAMBAR 

the sweet couple ever !


ok ini 'saje-saje'

sesi merehatkan diri.



hanif

wafaa

dora

nelly

khatijah

me !

fatimah

wafaa and ayie !

me and ayie 

megat and hanif




p/s : maaf entry kali ini penuh dengan gambar dan agak panjang . terima kasih kerana sudi menjengah dan membaca.
akhir kata, doakan saya untuk menghadapi exam LUSA ini !
"seremmmmnyeeee"
wasalam,

love,
Mnns

2 comments:

tinggalkan pesan anda disini :)