geng maen pasir saya ! TQ :)

Friday, October 21, 2011

hey. hey. hey. my 1st graduation in form 6 :D

assalamualaikum :D
happy bukan?

hahaha. (gelak tak berapa ikhlas)
'eksited' lah awakkkkk.

ok2. saya tak ada masa nak buat lawak yang kurang pandai kat sini.
(sedangkan tak lawak 'doe' )

mari kita 'cekik daouttt'.


pada 15 oktober 2011.
bertempat di PRESCOTT INN, KAJANG.
bermulalah sebuah kisah jeng jeng jeng.



pada awal pagi jam 8am.
make-up semua fresh-fresh belaka kan?
"hambooii mia? kata tak nak make-up?"
hypocryte!!! ppuuuiiih !
"eleyh! bukan make-up sangat pun. tabur sana-tabur sini je :( kononnnnn "


'ayahanda' di belakang. bonzer kami semua :D

khatijah Halil and me

them :D


LOVE her my twin ever :D

bersama 'ayahanda'. auuummmm

bersama kak yong ELDA NADZIRAH :)

i loikkkkee :D

 
hey si comel :D
'suka peluk dia sangat-sangat :D empuk habisss!'

semasa didalam METRO BALLROOM.







muka bangga semacam kan?
sedangkan graduate form 6 je poonnn.
'eh! biarlah :)'

lagipun rules for participate in graduation adalah
  1. PERLU ADA SEKURANG-KURANGNYA 1P dalam TRIAL STPM (saya 4P lahhh)
  2. KEHADIRAN SEKURANG-KURANGNYA 60% ( saya? ntahlah. tak check lagi. )


them . LOVE :)

fatimah and me :)


hanif and me :)

ayahanda, fatimah and me 

khatijah and her fiancee

wafaa and hanif .

khatijah, me and danny :)

6 Atas 1

 6 Atas 2

LET's makannnnnnnn :D
harimau mula membaham segala menu makan yang disediakan :)


  






berselera bukan?
memang berselera lah kan sebab pagi-pagi tak breakfast langsung koddd.

lepas je makan.
tak lain- tak bukan. 
mestilah bergambar .




cute kan mereka? :D

like husband and wife :)

fatimah and danny yaww

megat and me 
'mereka-mereka kata macam adik dan abang'
'senyum jelaaaaa'




do you think he is my 'pakwe' ?
actually. NO. but he is my boyfriend :)
haa? sama jelah?

tidaklah.
kalau pakwe tu the special one, tapi kalau boyfriend act like Bestfriend :)
kenapa saya 'in relationship' dengan dia?

eleyh! biasalah tu, tak semua 'in relationship' dekat FB tu benar-benar belaka.
ada yang benar dan ada yang palsu.
kan? kan? kan?

and be honest,
saya dan dia plan begitu kerana....( tidak lebih dari 150patah perkataan) haha
(ok fine! gelak sendiri)
  • adalahhhh. rahsia kami berdua :)
  • kami nak tunjuk dekat budak-budak lower 6 yang sombong sangat tu, yang ada antara mereka admire dekat hanif ni so konon nak berlakon jadi pasangan couple betul lah tueeww.(macam dorang tu jelous)
  • memang kami rapat. sooooo? (berlagak!) gurau-gurau :)

last photocapture .




hey.hey. WE ARE BESTFRIEND :)
from left to the right : me, Nazrain, Hanif, Megat, Zul Azri, Fatimah, Wafaa :)


ok. time to quickly run off to the SAUJANA GOLF COUNTRY and CLUB for another event :)


love and laugh
MNNS
p/s : 29 more days STPM will attck us, pray for us :)

2 comments:

  1. hai mia..tahniah....good luck and all the best aku doa kan....rindu ngan korang sangat-sangat....

    ReplyDelete

tinggalkan pesan anda disini :)