geng maen pasir saya ! TQ :)

Saturday, July 9, 2011

HARI INI hari SABTU :)

Assalamualaikum :)
hello hai semua :)

tahu tak hari ni sekolah saya ada Annual Sports ?
tak tahu kan?
kan? kan? kan?

dan actually saya pun tak mahu terlibat ..
tak active?
dah lemau lah..
energy sudah hilang. even cikgu bekalkan air revive 1 kotak..

masa lower form ada lah try macam-macam..
lompat itu, lompat ini..baling itu, baling ini, lontar itu,lontar ini..
lari sana..lari sini..
oppss! tapi LARI RUMAH tak pernah ok :)

tapi..
itu cuma masa saya form 1 till form 3
form 4 and form 5 dah mula main-main masa latihan..
sebab ada wafaa dan Khaleeda yang suka sangat buat saya tak serius..
( salahkan korang pula yea? )

tapi masa tu masih bersemangat waja untuk latihan sukan, even tak masuk final sekalipun sebab saya sayangkan SMK Jalan Bukit.
(eyh! i serious okkkkk)

tapi.. bila masuk je sini..
hmm.. semua nya serba tak lengkap, sebab semua nya bertukar, kawan, cikgu, suasana..
kalau dulu..
saya,wafaa,khal,rina,najihah satu pasukan rumah UNGU.
highlight that one UNGU.
rasa mcam pelik sikit, tapi itu lah special nya sekolah ini. :)

oklah..banyak benor membebel kan?
dan macam cik bedah sebelah umah korang je kan?

ok ! stop ! tutup sekajap kenangan manis tu :)

*****
masa kat sekolah tadi, saya dan lain-lain tak join terus pergi padang tengok orang buat perbarisan bagaiiii..
macam tak menarik perhatian saya langsung -_-
*tapi tadi actually kau nak pergi juga kan tadi?

hahaa..memang nak pun tapi nak buat camne, malas nak jejakkan kaki ke sana setelah dapat lepak kat bilik Peperiksaan..
mak aiihh.. bontot mcam di gam dengan gam gajah, malas benor nak bangun..
siapa suruh cikgu minta tolong kami packing makanan untuk budak-budak rumah HIJAU.
tengoookkk.. saya dan fatimah dah belot :(

"Kami berdua Rumah MERAH.."

tapi dalam pukul 10am ++ kami menuju juga ke padang untuk melihat acara balapan yang di jalankan.
yea..honestly. tak berapa nak menarik sangat..

then tak ada tempat nak berteduh..

dalam pukul 11am+ kami pun bergerak pulang sebelum majlis tammat..
*macam ni kan form 6? tak ada komitmen langsung -_-

kami
pun bergerak menuju ke METRO POINT kajang 
ouh yea..sebelum tu saya drive kereta MYvi ayie :)
suka sangatttttt.. tapi AUTO -_-
agak kekok bila drive kereta auto nih ..
sebab dah terbiasa pula bawa MANUAL.

kami menuju ke M.P untuk adakan sukan sendiri.



* abang hanif kita lah tuewwwww

* abang ayie sedang memilih BOLA bowling yang ada ummph !




* akak wafaa kita nih tak mahu main bowling.

*sesi abang ayie melempanrkan bola bowling yang 'umpphh' tu. STRIKE lah tuwwwwww

*like father like daughter (tak gitu cik biiii)


* abang Nazrain ni memang diam Ubi, Ubi berisi. geram nye!

* hopefully, korang bahagia :) tak mo gaduh-gaduh lagi kay :)


*lama sungguh saya tak main bowling nih.. memang dah lemau -_-


* saya takdelah sehebat anda semua.

lepas je kecoh tempat bowling tu gara-gara kehadiran kami yang konon nya di alu-alukan..
kami pun bergerak menuju ke tempat KARAOKE.

yela.. konon nya nak me'release' tension.
tapi pening kepala dengan AUDIO dia yang agak hampeh -_-









*wow ! yen layan lagu jiwang seyh!
* suara ayie dan YEN sangat sedap seyh !

ok lah..
itu sahaja untuk hari ini :)
agak membosankan juga lah kan?

anyway.. thankz for those yg sudi gile baca entry-entry i :)
i will stop a while for making an entry.
but if i have more time to spend in front of lappy wthout doing nothing, Insyaallah :) i will share anything here :)

thnkz a lot to ZUL AZRI, HANIF and YEN
bcoz repair my tyre kereta yang pancit terkena paku tu.
thankz a lot to YEN coz treat us :)
and also WAFAA, FATIMAH, IFFAH because make my life more brighter :)
hopefully we've got flying colours in our TRIAL n actual STPM :)
and i know we can do it ! coz pointer kita pun makin meningkat.
ALHAMDULILLAH :)
teruskan usaha untuk bersama-sama dalam 1 UNIVERSITY :)

LOVE and HUG
MNNS

No comments:

Post a Comment

tinggalkan pesan anda disini :)