geng maen pasir saya ! TQ :)

Thursday, June 9, 2011

si jantung hati .

Assalamualaikum..
rasa macam lama kan saya tak update entry baru?
*eleyh..baru bape hari je kod..dah kata lama?

hmm..
yea..yea..yea..
cuti untuk BUDAK SEKOLAH macam saya pun makin sedikit..
itu memang saya kena ADMIT.

assignment ?  Alhamdulillah.. banyak yang dh settle..
tapi tak bermakna semua dah settle..
banyak lagi yang belum PERFECTly settle..

tapi di kesempatan ini,
saya nak create satu entry berkaitan jantung hati saya yang ke 6 :)
* woaaa..banyak nya jantung hati kau mia?

eyh! mestilah..
keluarga NAZIR kan subur-subur berlaka ;)
*haaaaaaa...otak kuning dah semua...

ok2 sudah..
nama budak comel ni WAN NUR ALYA BALQIS.




kan banyak entry sblom ini berkaitan dengan budak kecik nih..


tapi kali ni special skit sebab die baru je pulih dari demam panas..
Alhamdulillah..



nasib baiklah dia dah sembuh..
kalau tidakkkk..
naik kelam-kabut kami sekeluarga jaga dia yang asyik mengamuk sakan .
kdang-kadang saya nak tidur pun, dengar suara dia mengamuk..terus tak jadi tidur sebab.. BISING -_-

tapi kalau tiada dia..
memang sunyi rumah..








 p/s : hopefully, balqis akan menjadi anak yang berguna suatu hari nanti ;)
cik su akan selalu sayang dan doakan alya balqis.
sebab alya balqis dah merupakan sebahagian dari hidup ciksu dan membuatkan ciksu tenang bila melihat wajah alya balqis .
sayang diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa X) huggg3x..muahhhx !


sotsetsotset : aku geram dengan kau alya balqis sebab semua sayang kat kau..ayah pon kalau balik kerja dah tak tanya aku lagi..tapi tanya kau.. Lepas tu, kakak pun sejak ada kau, dah kurang dah kasih sayang dekat aku.. aku tau lah kau anak dia..tapi takyah lah nak tarik perhatian sangat..
karang ada gak budak pipi menggelebeh lagi akibat di cubit dengan rakusnya !


hahahaha..

-----> walaupun cik su geram dengan alya balqis tapi kasih sayang ciksu lebih besar berbanding dengan rasa geram.. eleyh! itu geram manje je.. bukan sebab jelous okkkk... 


sayang alya balqis
MNNS

4 comments:

  1. amboi mia since balqis ada, aku tgk ko bkepit ngan dia je, haikal trus ko lupakan hahha.

    ReplyDelete
  2. hahahaha..
    haikal dh besar..nak dukung pon xlarat..
    dhlah berat haikal lebih kurang dgn berat aku kau tau..

    ReplyDelete
  3. salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  4. nama cantik,,baby pun comel...saya pun rindu gak dgn anak buah...:P

    ReplyDelete

tinggalkan pesan anda disini :)