geng maen pasir saya ! TQ :)

Friday, June 3, 2011

makcik..TOLONG lah jangan menjerit sangat..

Assalamualaikum..
dah tengok citer karak?
Terbitan KRU prodction

ok fine..
best tak citer dia?
saya?
hmmm.. dari 5 bintang saya bagi 4 je kod..
dia bergenre -seram,percintaan,keislamic,lawak pun ado gak lah-


seriously.. citer dia sangat bosan..
nasib baik saya tak tertido..

PENGAKUAN -----> KILAFAIRY punya GEDIK memang-memang MENJADI plusplus
seksi babe ! berani mati punya lakonan -_-



ok-ok..
firstly saya nak ucap TERIMA KASIH kepada Zul Azri kerana belanje saya ^_^

mula-mula..cadang si YEN dan si IEYFA join sekali..
tup2..kami berdua lak yang tengok wayang..
mereka berdua pula dating..
eyh2x..
means kita DATING juga lah ayie?
tak boleh bla lah kau..

yang PALING TAK MENARIK adalah..
makcik yang duduk sebelah saya ni..
pergh! menyakitkan hati..
sekejap terjerit sekejap tergelak..
bile pulak makcik ni nak nangis pula yea ?
haha

yang terjerit tu takdelah seram mana..
yang tergelak tuh.. SUMPAH..ayie cakap "agaknya makcik ni salah masuk panggung "

serious! memang TENSION .
makcik tu tengah dok syok2 tergelak..sampai saya tak dapat nak concntrate KESERAMAN cerita tu..

yea..ok-ok..
adelah juga part-part yang menyeramkan..
eyh silap! bukan menyeramkan tapi MENGEJUTKAN.
tu yang sampai makcik sebelah saya tu menjerit-jerit macam hantu tu betul-betul ada depan dia..
( depan dia? means depan akulah? mak aihh..aku akan lari 400 batu kalau betul terjadi )

yang TAK BOLEH BLA tentang makcik ni..
even hantu tu dah keluar, makcik tu MASIH menjerit..
OMG~~haaa..
sakit hati saya lah makcik..
BINGIT tauu !

then lepas dah gelak tu, boleh pula makcik tu KETAWA sebijik macam mengilai..
WALAUPUN benda tak delah lawak mana..

sampai saya pun nak TERGELAK plus MENANGIS sebab TENSION dgan kekecohan makcik tuh.
mungkin panggung tu MILIK dia sorang kod?
sabo jelah~~

habis je cerita tu, cepat pula makcik tu keluar, tak sempat nak tengok muka dia.. -_-

p/s : patah hati -_-
sebab shahir berpeluk dan pegang tangan dengan shiera ayob dalam cerita ini -_-


sudahlah mia.. JANGAN kau nak berangan -_-

ayat yang best dalam movie nih :-
"tak delah beriman mana"

hantu dia sangat kusut -_-
pi shampoo rambut kay ;)
pastu buat rebonding ;)

karak itu highway  yang AWESOME.
MNNS





2 comments:

tinggalkan pesan anda disini :)