geng maen pasir saya ! TQ :)

Thursday, May 5, 2011

SITI NURHALIZA pasti menangis tengok ini !

assalamualaikum readers yang di hormati ;)
(amek ati..amek ati)

gempakkan title for this entry?
(iyekan..iyekan? )

ni adalah salah satu trick untuk orang menjengah+menjenguk ke blog yang WORST ini.
(tolonglah puji..tolonglah puji.. hehe )

oke2..
sebonarnye..saya nak citer pasai kelas MUET hari ini..
yela...MUET test kan dah abis..
so sementara tunggu result keluar..

teacher buat satu activity..
yang bertajuk SING and TELL.
not SINGa and not a TELLephone too.
dont get wrong ;)

oke..
die bukan game tau kawan-kawan..
dia hanya lah suatu activity for we guys REST IN PEACE . hahaha

SING - we need to choose 1 ENGLISH song to sing in front of others in class..
TELL - tell why we choose this song and what do you understand about this song..

so saya pon dah ber 'get ready' untuk menyumbangkan lagu BARNEY's song..

I LOVE YOU- YOU LOVE ME..



tapi malangnya ada rakan sekelas saya telah pun memilih lagu tersebut..
( adoooii..kne tukar lah nih )

ni senarai pelajar berdasarkan susunan pilihan teacher :)



di dahului dengan MEGAT SHAHIRAN.


diikuti oleh MR NAZRAIN


ZUL AZRI


next MR AMIRUL HANIF


gegurl pula di dahului oleh MRS. HASYKIN


Nelly pula..


hey.. nessa comel nanyi lah :) sedap seyh ..


ni apo pulak nih -_-


Nora iffah pula.


Sofea Azman


Siti Elda Nadzirah


see? 
betapa sedapnya kami menyanyi..
kannn?? ( kasi angguk itu kepala )
kecuali yang video senget tuh..

memang hancus bila minah tuh nynyi..
nasib baik tak hujan -_-

yela..malu seyh -_-
nak pandang depan malu.. pandang kanan terpandang camera..pandang kiri tingkap luar..
memang pandang si Elda yang comel tu je lah..

lepastu boleh pula lupe lirik -_-
memang SAH dan SAHIH tak boleh masuk JANGAN LUPA LIRIK .


p/s : lupe plak nak minum air asam jawa sebelum menyanyi.. hahaha
sorry tak ambil ramai sangat vid.. 
nanti kite ambil ramai-ramai :)

love
MNNS



4 comments:

  1. saya suka orang yang nyanyi for the rest of my life tuh!!

    ReplyDelete
  2. eh tak perli maa..nanti an kalau adek call adek nak suruh akk nyanyi tuk adek ar.hahaha.

    ReplyDelete
  3. hahaha...byak lah..xmo2..
    akk xmo angkat ble adk cll :P

    ReplyDelete

tinggalkan pesan anda disini :)