geng maen pasir saya ! TQ :)

Saturday, May 28, 2011

NUR KASIH again ? (VID )

Assalamualaikum..
hari ini hari free buat saya lah kod =.=

lapar-lapar..
makan...




atik belanje saya tengok NUR KASIH.
haa??
tulaaa... dah tengok dah..

tapi dah janji dengan atik kan?
mula-mula nak tengok PIRATES of CARIBBEAN.
tapi.. orang yang nak belanje tu nak sangat tengok NUR KASIH..
kite ikut je lah yea..
best jugak tengok wayang bnda yang sama 2 kali.
*membazir. 


oh yea..
tapi kali ni..
saya tak dduk diam taw..
sebab, saya ade rakam part-part yang saya 'sob..sob'
(sorry senget-senget mcm orangnya )


 *yang ini adalah sangat THE BEST.
1st part yang saya menitiskan air mata


part 1


part 2


perghhh...dah tengok 2 kali pun masih menangis -.-
ape nihhhhhh ???


lepas je tengok movie nih, kami pun ber jalan-jalan sperti biasa pergi ke PULLMAN, putrajaya.
location yang seterusnya untuk menenangkan fikiran .




*pergh! syok sndiri habisssssss =.=

balik je langit dah gelap..
putajaya sangatlah sesak dengan KARNIVAL PERHIMPUNAN BELIA.
stuck di beberapa jalan masa nak balik..

Alhamdullilah..
tak lepas dari sujud pada Allah b4 pulang :)



oklah..dah letih sangat saya nak tido boleh :)
imissyou.
MNNS

No comments:

Post a Comment

tinggalkan pesan anda disini :)