geng maen pasir saya ! TQ :)

Tuesday, May 10, 2011

mak aiihhh !!

assalamualaikum :)
eh..now i have a new hobby u noe?
for release tension je weyh..

and as we know..
sekarang kan zaman teknologi yang serba canggih dan maju..
so dengan mnggunakan teknologi kita boleh ubah gambar kita..
kepada apa shj yang kita mahu..
kan? kan? kan?


dan saya telah mnggunakan teknologi tersebut dgn sebaik mgkin ( baik ker? )

ACTIVITY 1 :

mengedit gambar yang elok kepada yang LEBIH elok.. heee


this one is my 1st try.
*giler innocent#

last-last dah pro..memang banyak lahkan pic yang sejibik saya buat begini..
orang kata scary..but it's ok..MEMANG I SCARY ponnn :)
saya tgok sndri pun naik seram =.=


dan ....


yang ni pula kalau sekali imbas macam ini


*sweet pulak aku tengok kucing ni,. aku pulak yang tak sweet*

ok..then..
dah bosan giler buat benda ni..
ayuh kte cuba sesuatu yang baru..

ACTIVITY 2 :
saya teringin nak tengok muka saya bila dah tua..
apelah agaknya...hmm..
dan ini laman webnya kalau nak edit pic. bila dah tua.. (tekan sini)
dannnnnn..
inilah hasilnya..


tggookk? insafnye tengok diri ini bila dah tua.. =.=

dah insaf tu..
tibe-tibe teringin nak melihat muka jadi baby lahhh.. (mengada-ngada sikit )

ACTIVITY 3 :

orait..
actually saya nak tgok muka bila menjadi 'baby' dengan mnggunakan teknologi IT.
saya pi laman web ini (tekan sini)
saya ingat muka saya sahaja yang nk di ubah menjadi baby nih..
rupa-rupanya ia merupakan muka 'baby kita' nanti lah ..
bersama pasangan kita..
means COMBINE muka pasangan dan muka kita..
quite intresting lah kan?

"laaa..baru nak tau ke mia??"

yelaaaaa...saya kan KUNO..baru je nak tau nih =.=
takpelah..janji belum terlambat nak mengetahui binatang-binatang nih..

cubaan pertama :


sama takkk??
*baby boy yang mcm awww nih*
*mana datangnya PUTIH sgt baby nih?*

cubaan ke-2 :

* aiikk? ni nak kata baby boy ke baby girl?*
*hamboii..mata tu bukan main lagi*

cubaan ke-3 :
* anak siapa lah nih..*
*bagus juga dapat anak muka pan-asian nih*

cubaan ke-4 :

*haaa..ni yang TERBAIK*
* tapi yang peliknya..kulit muka tu datang dari siapa?*
*putih macam ade penyakit albeno*

ok..itu sjee yea..
ngantok sudah :)

p/s :actually, ini hanyalah untuk suka-suka..
sebab saya tension dengan study nih =.=

: to my famous amous : comel tak baby "HUZAIRA" kita nih? hahaha.. *tak leyh bla*
tata :) WASALAM.
MNNS

4 comments:

tinggalkan pesan anda disini :)