geng maen pasir saya ! TQ :)

Saturday, May 14, 2011

it's all about 12 mei :)

assalamualaikum semua :)

3mnggu nih saya ada semi-final exam.

kne struggle giler seyh =.=

then 9mei till 13 mei, budak lower 6 masuk..
ade orientasi jalinan mesra..
so kteorang yang knonnya 'senior' tak amek 'port' sangat bile mereka masuk..
sebab kteorang busy dengan exam =.=
"busy lah sgtttt"

stress seyh :(

tapi pada 12mei tu kami ada activity bersama budak lower 6..
itupun sekejap..
sbb pukul 1pm kami ade class GEOGRAFi.

nak buat macam mana..
biarlah...lagipun malas nak 'berjalinan mesra' dengan mereka sebab exam lebih penting kan ?
'tangan didada mata ke atas'

activity ni pun nak sambut b'day girl
yakni KHAIRUL WAFAA..
surpriseeeee ;)

bila wafaa masuk jea dewan, semua budak lower 6 bangun dan menyanyikan lagu NEGARAKU..
opsss! silap.. HAPPY BIRTHDAY :)

wishes: kepada shiroku yang tersayang..selamat hari lahir :) sy mewakili misae menyangi anda shiro :)

lepas je ramai-ramai menyanyikan lagu b'day untuk cik wafaa kita nih..
semua budak lower 6 menyerbu budak upper 6 untuk meminta 'sign'..
"dah macam artis seyh"



sbnarnya mereka (lower 6) ni dah lama minta sign kteorang (upper 6)
tapi semua buat muka 'kerek'..


lepas je 'sign-sign' nih,
smua dbahagikan dengan 5 buah group..
mule-mule fikir discuss advise dorg amek subject ape..
rupa-rupanya discuss nak buat persembahan..
memang bosannnnnnnnnnnn =.=





nasib baik sekejap sebb ade class GEO.

ni hah..muke budak-budak upper 6 yang 'kerek'..heee










lepas je habis sekolah..
kami pi lunch..

act si HANIF nak belanje wafaa..
tapi dah elok sangat lah belanje ni kan..
teruslah yang lagi 2 ekor mamat nih belanje kami sekali :)
memang bestlah kan..
3 orang mamat ni belanje 3 orang minah nih :)
sorang satu ..
anyway..
a million THANKZ  :)








LOVE YOU GUYS :)
thnkz coz treat us :)
zillion-million-billion 
THANKs :)
love
MNNS

3 comments:

  1. haha...best la org blanje mkn
    ^_^

    ReplyDelete
  2. buat leklok utk ur exam!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hana hani : hahaha.. kan? ;)
    ifa : thnkz..i will :)

    ReplyDelete

tinggalkan pesan anda disini :)