geng maen pasir saya ! TQ :)

Friday, May 27, 2011

i love to dance with my DADDY ;)

Assalamualaikum ;)
pernah dgar tak lagu "DANCE WITH MY DADDY"

xtahu?
yang ni lah awakkk...

kat movie 200pound beauty lah ..
xpe2..nanti dgar2 kay :)

"pandainyeeeeeeee..."
heee..

actually lagu ni xde pon berkaitan dgn entry kte kali nih ;)
eyh2x...ade sikit..
cume sy punya ada sedikit perbezaan..

I LOVE TO DATE WITH MY DADDY :)

petang tadi dating dengan ayah kodddd :)
*ada unsur RIAK disitu..


Alhamdulillah..ayah bermurah hati untk isi FULL TANK kereta ..
dan join saya minum CHOCO BLOG.

best siot kalau ayah mood baik cam gini..









pergh..
double-triple kenyang..
perut pun jln ke hdpan lahhh jep...

ayah : ayah tgok awak makin kurus..
me : haaaaaaaa??? sure yah?
ayah : muka dah cengkung skit ayah tengok..  
 me : haaa? Alhamdulillah.. ni yang mia ske nih..
 ayah : e'eh.. orang nak bagi die berisi, dia nak kurus lak..
me : yela...smnjak bwak keta pi sek, mia jarang makan kat sek.. save budjet.. budjet burst lah yah.. banyak benda nak bayar..
 ayah : yela tu.. bukan apa-apa hal nak bayar, minta kat ayah ke?
me : yelaaaaa.. itu yang kes besar-besar.. yang kecik-kecik mcm jamuan tu... tpkse korbankan duit mia..
ayah : lain kali makan kat sekolah.. kalau takde duit minta kat mama.. 
me : tengoklah camne..

apa-apa pun..
ayah kata saya dah kurus..
"pergh ! perasan lah awak ni mia..." 

bukan perasan..
cuma tak sangke..
melihat pekembangan yang saya rase lah kan..

SAYA MAKIN BERISI lah ayah..
berat dah naik 2 kilo =.=
45kg --------> 47kg

OMG. itu ke namanya kurus??

anyway ayah..
thankz sebab temankan mia ..
tau-tau je mia bosan sangat hari ni..

mungkin sbb kurus adelah..
"makan hati kod =.= "

hmm,,
oklah..sakit perut nih ;)
tata ;)
have a nice day guys ;)
MNNS


2 comments:

tinggalkan pesan anda disini :)