geng maen pasir saya ! TQ :)

Monday, May 23, 2011

akhirnya..

assalamualaikum readers :)

merujuk kepada NUR ada pada KASIH 

akhirnyaaaaaaaaaa !!
saya dapat juga tengok cite NUR KASIH lah dewwww.


stelah berperang dengan mid-year exam..
stelah berperang dengan paper GEOGRAFI MANUSIA tadi..

Alhamdulillah..dapat jawap even ade suara halus yang berbisik..
"nur kasih...yaaa... nur kasih"
MEMANG AKU DEMAM NUR KASIH =.=

honestlyy... i am satisfied !!
sebab akhirnya dapat jugak kluarkan air mata sepuas-puasnya stelah lama terpendam nih =.=

paling best part yang ADAM dah jumpa cincin NUR.
then background music 'nur kasih' .
pergh! meleleh-leleh ayor mate nih..

"alangkah indah jika dapat lelaki sehebat ADAM"

sudah-sudahlah kau nak berangan mia
**********
abis je exam..
rush-rushing pi hantar FATIMAH..
then gerak pi MINES..
act nak tengok kat ALAMANDA tapi...
fully booked =.=

ingatkan wyang pkul 2.30pm..padahal 3.20pm lah..
(excited sangat)

then, ingatkan kalau pakai baju sekolah tuh dapat student price padahal =.=
*apepon tak boleh

sebelum tunggu mamat 2 ekor tuh..
baik makan dulu .. kenyang skit perut kan?





* letak creamer adalah disebabkan KURANGKAN gasss !!
dan tak keluar gas waktu sendawa dari hidung =.= 

lepas je habis nangis-nangis dan gelak-gelak dekat dalam wayang.
( sotsetsotset : wafaa dan ayie nangis tersedu-sedu dan Yen pulak TIDO -.- )

kami pun pi beli KAD HARI GURU dan HADIAH hari GURU.

pusing punya pusing satu MINES nak cari KAD GREETING paling besau..
waddduuuhh..akhirnya kat LIVING CABIN gak yang ade..tapi tak delah besar sangat -.-
tak pelah kan..janji ade..
malas nak pusing-pusing pi Czip LEE , KAJANG
cari kad paling besar...











oklah..
letih satu hari berjalan -.-

esok ade exam ART lak..
tak de semangat lak kalau tak minum TONGKAT ALI nih..
hahaha..




oklah..
marilah ramai-ramai kita meriahkan PAWAGAM 
wlaupun dah lewat nak gtau nih -.-

p/s :  this is amaze.. 
saya dah habiskan baca novel setebal 700++ 
dalam masa 3 hari.
menajubkan !
selalunya saya habiskan novel stebal 300+ pun dlam masa 2 minggu atau lebih.

Hal ini kerana, NOVEL tersebut sangat+sangap BEST !!
pergh! patutlah nessa baca novel ni sbnyak 2 kali ..


letih-.-
MNNS






7 comments:

  1. onitsuka : best sgt3x :)
    anonyamous : hahaha..haris hensem ;)

    ReplyDelete
  2. wah..dah tgk..
    hana pown lom tgk agi cite nur kaseh
    ^_^

    ReplyDelete
  3. @mia nazira
    kau yang nages ke aku yg nages? pandai je cakap aku yang tersedu sedan. ;)

    ReplyDelete

tinggalkan pesan anda disini :)