geng maen pasir saya ! TQ :)

Thursday, April 28, 2011

NUR ada pada KASIH :)

assalamualaikum :)

woaaa...
saya sudah tidak sabar untuk menonton movie ini lahh..
NUR KASIH THE MOVIE..

pada 19 May ini..
pasti BOX-OFFICE punye lah!

meyh ler ajak mak, ayah, tokayah, tokma, tokchik, makcik, pakcik, jiran..blablabla..

sabar mia..sabooo..

ok2..
buat masa sekarang nih..
kita layan trailer dia dulu..

lepas itu ..
moh ler kita layan dulu lagu-lagu dia pula
baru ade feeling sikit ..

yang ini colaberation btween
TIZ ZAKIYAH and YASSIN.
NUR KASIH :)
(bestkan? suara Tiz pon not bad gak lah berbanding dengan suara saya.. heee)



yang ini pula nyanyian 
MILA JIRIN atau MILA AF 5
tajuknya  BERTEMU CINTA.
memang bertemu cinta lah kan jawapnya )




yang ini pula nyanyian
SABHI SADHI dan HALENA (eyh! bkn bini angkasawan kita tuh ! )
heee..
tajuk lagu dia TANPAMU
( tanpa ku pula? )


salah satu..
eyh silap..!
salah dua
eyh! salah tiga..
ahhh...salah berapa-berapa2 jelah 
 sebab kenapa saya nak tengok @ suka tengok cerita ini adalah :-
  1. quality movie / drama nih.. colour yang agak menenangkan
  2.  cerita yang agak keislamic + percintaan + keluarga
  3. suka tengok muka TIZ ZAKIYAH yang muka suci tuh :)
  4. suka tengok REMY ISHAK. even orang kata die macam 'mat bangla' lebih2 lagi terbukti bila die dok belakon dalam cerita 'SABAR', raya tahun lepas.
  5. cerita ini bak dalam NOVEL. ( suke-suke)

so kesimpulan nya kali ni..
moh lah ramai-ramai gegarkan panggung wayang terdekat pada 19 mei ini :)
(waktu ni pun saya dah habis exam second sem :) 



bubye :)
MNNS

8 comments:

  1. meyh dtg kajang :)
    akk jmput kat KTM kjng :)

    ReplyDelete
  2. awak sama macam saya...
    saya pun tak sabar menanti movie ni keluar...
    hajat saya nak pergi dengan seseorang...
    tapi tak konfem lagi...
    hihi....
    =)

    ReplyDelete
  3. 19 may 2011,bermulalah exam sec sem~ :(
    ouchh,berdating dgn exam paper sje..

    ReplyDelete
  4. hehhe..
    sek mia awl skit..13 mei :)
    abis 19mei :)

    ReplyDelete

tinggalkan pesan anda disini :)