geng maen pasir saya ! TQ :)

Friday, April 8, 2011

GAMBAR yang ditangkap secara TAK SENGAJA.

assalamualaikum..
wah tajuk nak HOT je kan?
memang tgh hot pon skrang..

xpe2..biarlah budak-budak tu INSAf dengan sendirinya..

ok..
dalam minggu ni sangat busy lah juga tp dptlah arrange schedule dgn betul..

oh yeah ! jumpe ngn kakak ku :)





terkantoi sudah dia pi DATING :)
happy tgok dia happy yaw :)


ok..
ALHAMDULILLAH..

setiap balik dari sekolah, lepak McD kajang..
pi siapkan assgment..karang kalau balik, boleh rehat..then boleh study..
tak payah nak pikir pasal assgment ag kan?




tp tak selalu lah..
sebab kadang-kadang kalau tak ada assignment, balik rumah terus..
save sikit minyak dengan duit :)

tapi ada yang tak bestnya kalau kat mcd ni..
bisingnya YA RABBI..
dengan ramai budak-budak sekolah bagai..

itu oklah..
tapi ada gak yang tak senang duduk sebab melihat aksi yang kurang matang di sebalik kerusi besau yang menghalang manusia daripada memandang.
tp akhirnya terkantoi juga oleh kami.. :)

 ******







 "COUPLE caught in MCD"
hahaha..


eyh!
ni utk umur 18++ shj boleh lihat..
yang under 18..
jangan tengok..

jangan buat !
segala-galanya jangan :)
saya tahu anda baik :)

yang 2 orang depan tu hanya model shj..

dorang ni gila-gila sikit kalau jumpa dengan benda-benda nih..

*****

yang ni pula..
kerja yang TAK BERAPA SENONOH kami lepas study :)







yang si NESSA ni memang blur gler tp sangat comel nih !!


oklah..
malas nak cakap banyak.
kepala pun tengah pening lah ..
ayoo..ama.. !

(ooii..kau memang dah cakap banyak dah pun Mia ! )




2 comments:

  1. hahahha..siot je..diorg tu mcm sje2 nk comolot sebab tw korunk ngah tgkap pic :))

    ReplyDelete
  2. hahaah..
    aq dpt free tgok 3 kali kod..
    hahaa

    ReplyDelete

tinggalkan pesan anda disini :)