geng maen pasir saya ! TQ :)

Wednesday, February 2, 2011

ouhhhh..assignment :(

yeah..
tak siap-siap lagi?
memang lah..
ingat senang nak buat assgment yang tak berapa nak BANYAK nih..
naik kejang jari jemari halus kami menekan keypad lappy.

lappy pon dah naik lebam ngn keypad yang slalu kami tekan dengan BUAS nye.
dah penat menaip..
DASAR DALAM NEGARA agak nak dkat habis jugalah kan..

then saya dan wafaa dengan pantas dan tangkas buatlah projek 'biasa' kami.
sedangkan yang lain, Nelly dan Iffah tgh sibuk buat Dasar Luar Negara yang masih tak sentuh lagi..
jadi kami biarkan mereka buat kerja mereka dan kami pula dengan rutin harian kami pabila duduk bersama :)

adalah..
webieee a.k.a webcam :)











tak cukup lagi dengan webcam yea kau?..
sebab gambar die pecah-pecah tak lawa..
kami beralih dengan camera SONY kpunyaan wafaa yang comel tu :)










tak ckup lagi dengan kami yang TAKSUB bergambar ni ade lagi makhluk ALLAH yang join bersama :)





pi buat assignment kat sini almost 8 hours u noe ??!!
melantak breakfast special + macvalue lunch..


memang KAYA lah mcd kalau kami yg lepak..

apa tak nya..
kami duduk tanpa makanan je, ade sorg pkerja mcd ni asyik 'jeling2' kat tmpat kami..
rase macam tak sedap je hati sbb makanan habis..ngee

dah bengkak buntut ni lah yob !
sebab dah BANYAK jam dok kat tempat yang sama je..
sampai terlonglai macam tarian mak YONG,
kat atas meja sbb nak tidur punye pasal ..





 yang budak-budak ni pulak..
tak habis-habis MAKAN-MAKAN-MAKAN
LAPAR-LAPAR-LAPAR



saya?
korang rasa?

LAPAR LAH JUGAK..heee

oh ye..
masa dok mcd ni 
ttbe teringat kat Huzai..
sbb kat sini lah tempat kami berdua lepak sambil online
RINDUNYERRR :')

kepada si dia :
saya doakan awk selamat kat sana dan dlm perjalanan balik ke Malaysia yea huzai..
walaupon awk nampak saya macam happy macam ni..
saya masih teringat dan risau keadaan awk di sana :)
saya SETIA menanti awk :)

saya sentiasa INGAT dan PEGANG JANJI KITA :)


MIA NAZIRA NAZIR


No comments:

Post a Comment

tinggalkan pesan anda disini :)