geng maen pasir saya ! TQ :)

Sunday, January 2, 2011

selalunye orang cakap..IPOH mali..kali ni PAHANG mali :)


permulaan tahun baru ini..
saya sekeluarga ber'konvoi' ke PAHANG utk menghadiri MAJLIS PERKAHWINAN
(asl terlalu formal sgt aku nih?)

abg EMAN suka campak anak dia kat kereta ayah .
senyuuummm...HAIKAL SYGGG :)

MY MOM :) saya sayang dia :)

kelakar tgok HAIKAL :)
gelak sikittt...
sikit je..jangan banyak-banyak..
sian anak buah saya kena gelak dengan korang :(
heee

tenggiling besi PAKNGAH
                            
Besi buruk ABG KE DUA

UFO darat ABANG KETIGA

BIAWAK ABANG KEEMPAT

BIGBOSS car- AYAH 
ade 5 bijik tenggiling bergerak menyertai convoi ini..

Ini adalah MAJLIS PERKAHWINAN 
abg HAZWAN & kakak comel :)

mereka ni adalah anak buah kepada ayah saya..
serious weyh !
sama cantik sama padan..
nk amek pic dorg..
tp dorang berarak tu laju giler..
maka
saya sempat snap dari tepi..

malas nak pi TINGKAT 2 untuk melihat mereka bersanding.
hahah
(kau memang pemalas MIA)

tp an..
kami sekeluarga dapat layanan yang sungguh special dari keluarga pengantin nih.. 
VVIP.heheh
bukan sebab kami ade sticker VIP..heee


comel plak tgok pakngah  :)
nk kiss ayah yea? :)
ayah ni susah skit nak dukung baby kecik2 nih..
ni adek sedara yang paling saya SAYANG ;)
siapa nak kenal ngn dia..
meyh datang jumpa saya dulu ! haaha

memang lama lah bertapa kat sana..
lebih kurang...hmm..
xde kurang2..
lebihhh...4 jam rasanye..
pergh ! 
sampai abang ketiga nyanyak tido..heee..
PUTERI BERADU
dekat sana..
HAMBOOOIII...
anak2 buah saya..
lasak..nakal..semua adelah..
berlari sana..berlari sini..
panjat sana..panjat sini..
lompat sana..lompat sini..

heyy...
letih mak bapak dorang nk melayan..

alolo..jambu nihhh :)


ni plak dok isap susu..
awk tu dah besau..



ni gelagat budak sama baya nih
AMIN FARIS dan FAIZ FARHAN


ni bapak2 dorang..
AMIN FARIS tu mmg terlalu HYPER-ACTIVE..
letih jaga dia..
yang sorang lagi KUAT NANGIS.
dah muka pun JAMBU kan.. :)





ni mereka bukan PASANGAN KEKASIH..
jgn salah faham pulak..hee





yang ini anak buah paling latest :)
TAUFIQ
dh besar kan dia :)
comel gilerrr! giget baru tau !!
(amboi gnas nye kau ni mia)





hee..
ni anak buah yang boleh dikatakan 1 kepala lah :)
lg pun dia anak buah perempuan yang sulung. :)

(oh yea ! kurus jugak aku nih )
heee :)
nkkkk jugaaaakkkk :P


ni antara kerja tak senonoh kami..
heee :)


finally saya dapat juga BEG EMAS nih :)
gadai sedap nih !
hahah..
mse mula-mula pandang cendramata nih
mmg BERHARAP sangat untuk mendapatkan nya..haaahaa..




cun melecun mama ngan mak ngah nih.
nak ngorat lah :)

lepas je habis balik dari kenduri..
ntah ke mana lah ayah saya bwak nih..

tup2 sedar-sedar sampai dekat MASJID WILAYAH KUANTAN, Pahang.
masa dekat sini dorang solat..rehat..






dorang memang sporting GILA weyh !
suka snap pic macam CIK SU die :)


mereka memang SWEET macam GULA-GULA kan? hee
tgok lah..
ank buah saya :)


ni pulak pasangan adek beradik..
faiz dan hanna :)
kakaknya BULAT
adeknya JAMBU 


KISAH SEDIH
kesian haikal..
xde mood..
dia demam tau..
dia selalu hyper actve macam budak-budak lain.
tp kali ni dia pencilkan diri..
dia duduk satu sudut dan bercakap sorang-sorang.
"mama mana..nak mama"
mama dia tak ikut sekali pi pahang nih..
sebab DEMAM.
ayah dia pulak pi solat..
kesian sangat tgok muka die :(
TURUT BERSIMPATI CIKSU :(

ni masa dekat R n R..utk makan ..
haikal pulak tak de selera nk makan..
lepastu kami semua bertolak balik ke KAJANG.
abang ke-2,family PAKNGAH dan abang ke-4
stay sana..

ayah dan abang ke 3
balik..
ayah nk stay sana..tp sy pulak ada driving class..
sian ayah..




yeahhh !! balikkk :)
pergh ! sakit tulang-temulang saya tau 
dok dalam kereta selama 4 jam..
letih weyhhh !

ALHAMDULILLAH selamat sampai ke rumah..
abang ke-3 mengantuk smbil bawak kereta..
smpai lagi sikit nak masuk bwah lori..
lepastu 
dia masuk line orang..
tp ALHAMDULILLAH..
tak ade ape-ape kejadian yang menimpa abang..

oh yeah ! 
ni antara 
kerja tak senonoh saya :)
hahah



SAYA GEMAR BERGAMBAR :)

kadang-kadang bosan tgok gambar sendiri :)
tp nak buat camne an..
dah nama nya KERJA TAK SENONOH saya :)


THE END














No comments:

Post a Comment

tinggalkan pesan anda disini :)