geng maen pasir saya ! TQ :)

Thursday, December 30, 2010

OMG ! perut ku meletop!!

salam :)
hari nih sy nk uat entry yang agk pendek lah jugak..

sbb perut dh kenyang..
tnggal nk belai2 jer nih..haha
*HELLO..my stomach manje ok :)

korang penah pi HR restaurant dekat area KUALA LUMPUR ibu negara MALAYSIA tak?
ni kali ke-2 sy mai makan sna sekeluarga..

gler! sedap wa ckp sma lu!
shingga menjilat pinggan der!

sne die hidangkan mknn ala-ala ARABIC n WESTERN food :)
harga kira best gklah..
serious nih..sy ckp SEDAP !
mai lah sne.. DIJAMIN :

  1.  kena tnggu lama sebab ramai customer order
  2.  tnggu makanan lama giler smpi berjanggut.
  3.  makanan enak-enak belaka !


*kepada TUAN punya restaurant..sila bg komisen kat sy ! sbb sy dah promote restaurant anda di BLOG sy :)
haha

td..
saya melahap : CHICKEN GRILL
kakak : CHICKEN SIZzLING
ayah : FISH n CHIP
abg ipar : nth ape ntah nama mkanan tuh
mama : MIXED GRILL

yummy2...
air juice dia !! pergh !!
meliur + menghairahkan !!
gelas besar der..
tp memang sedap..fresh habiss!!

antara photo2 yg smpat snap..
sbb lapar sgt..xde mood nk snap bnyk2..hahah
enjoy k :)
haa...ni akibat menunggu lame sgt..smpai balqis tertido :)

ramai wa ckp sma lu babe :)

akibat ayah naik bosan..dia pi main-main hp..JANGAN AYAH MAIN-MAIN MSG DENGAN POMPUAN LAIN SUDAH !

seriously .. naik segan tnggu lama-lama. ramai student meyh :) 

haaa..yang ni close up skit :) muka kenyang ! haha

makan kat sini kay !
RUGI SEYH tak makan dan singgah sini :)

tata :) meyh tido meyh :)

2 comments:

tinggalkan pesan anda disini :)