geng maen pasir saya ! TQ :)

Monday, June 21, 2010

MAMA..begini kah saya sewaktu dalam rahim mama?

oh mama..
besar sungguh pengorbanan mu melahirkan serta membesarkan anakmu..

jika kau ditakdirkan ditarik nyawamu ketika kau sedang kuat betarung utk melahirkan ankmu
kau dikira sebagai WIRA dan Allah menjanjikan SYURGA buat MU mama
dan kau di kira sebagai MATI SYAHID..




p/s:

jadilah mama yg terbaik
dan sayangilah mama kita semua semasa hayat mereka:)
bahagiakan lah mereka dan sayangi mereka:)
"SYURGA DI BAWAH TAPAK KAKI IBU"

haloo.. im in KLIuc for attend PeNGAJIAN AM blogger;)





salam..
ceh..tgok title for post baru sy mcm POWER jer an..
heheh


skng nih..
sy tgh menghadiri khusus tok pengajian am blogger..
skng bdak2 tgh best uat G-MAIL baru tok create blogger..




bdak2 yg dah ade blogger masing2 tgh sbuk uat post baru...
n sy gak
xketinggalan tok uat entry baru stelah lame sy tak post entry baru:)
hehehe:)


















p/s: jom jd follower sy:)

Wednesday, June 16, 2010

oh..betape aku merindui kalian...:((

salam..
pergh!
lme sgt sy tidak meng update belog nih??

apa khabarkah blog nih?
mstilah khabar baek an?

hmm..
sdng asyik mengobeh2 pc..
tbe..
hati ni terdetik tok membuka myspace yg sudah lme sy tinggalkan kerana kesibukan facebook..

YA ALLAH..
kangen banget deyh sma kalian...
nth mngapa hati tpanggil-panggil DORAEMON...

DORAEMON..doraemon...
boleh x kluarkan satu masin yg boleh sy pergi kembali zaman persekolahan di SMK jalan Bukit?

tp...
mstahil...
doraemon xwujudlah MIA!!!
nk pulang kmbali ke mase lalu pon mustahil MIA!!


TUHAN ku...
kau lindungilah org yang aku sayang..
kau bahagiakan lah hdup mereka..
kau tabahkan lah hati mereka tatkala mereka di timpa Dugaan..
berikanlah kehidupan mereka sntiase di berkati olehMU
dan sinarilah hidup mereka dengan NUR MU..Ya Allah..
serta berikanlah kami kejayaan di dunia mahupun di akhirat...
INSYAALLAh..kami xkan melupakan Mu Ya Allah..

amin....


*mood:sedih+menangis




orang2 tersayang:

 MAMA,AYAH,
abg (erwin,villy,herman,fahmi,shahriz),
kak Shida..
11 beradik : khal,fatimah,wafa, farah, adilah, dora, iera, syaza, 
e-khen, rina, rahiem
3 beradik LAIN : nelly, yasmin, atikah, acap
3 org hati yg telah aku lukai : Alif, Halim,Wan
1 hati yg patut dijage sekarang : HUZAI
SMKJB(2005-2009)


SAYA SANGAT MERINDUI KALIAN
dan
MENYAYANGI KALIAN
..maafkan salah ku terhadap kalian semua..